Buchete de flori

Cos de cumparaturi

0 produs(e) - 0 lei
Buchet "surprinde-o in 3 pasi"
Cod produs: BF113
  • plasezi comanda din fata calculatorului in doar 5 minute
  • cel mai bun pret online garantat
  • experienta de 15 ani in domeniu
  • comercializam doar flori proaspete
  • livrare gratuita in Bucuresti de L - V
  • plata online securizata

Buchet "surprinde-o in 3 pasi" cu livrare Gratuita in Bucuresti

Eşti în criză de timp şi nu ştii cu ce gest ai putea să o surprinzi? În doar două ore îi poți face  o surpriză ce o va încânta cu siguranţă! Îţi propunem o modalitate unică prin care să îi arăţi cât de mult o iubeşti, păstrând în acelaşi timp suspansul. Noi vom fi complicii tăi în realizarea acestei surprize de neuitat. Astfel, îi vom livra trei buchete de flori în intervale diferite de timp. Aşadar, prima dată îi va fi livrat un fir de trandafir, în interval de 10 minute îi vom livra un buchet  alcătuit din 11 trandafiri, iar după următoarele 20 de minute va primi un buchet de flori format din 31 de fire de trandafiri. Totul va fi regizat sub forma unei încurcături, curierul cerându-şi scuze de fiecare dată când va apărea la uşa sa, sub pretextul că “a uitat” buchetele de flori în maşină.

De asemenea, noi îţi vom confirma livrarea ultimului buchet de 31 de trandafiri. Astfel, poţi alege să nu îi răspunzi la telefon între prima şi cea de-a treia livrare şi, totodată, poţi alege ca felicitarea ce va însoţi buchetele să nu fie semnată. Cu siguranţă o vei surprinde într-un mod unic şi va trăi o experienţă pe care nu o va uita vreodată!

Cadou:
Mesajul de pe felicitare:
Data livrarii :
Interval orar:

Preţ: 429 lei 365 lei
Cant:
Produse similare din categoria Buchete flori
Spatifilum
Pe numele ei romanesc "crinul pacii" este o planta tropicala cu provenienta din America centrala si ..
70 lei
Begonia
Asemenea altor plante exotice, aceasta floare in ghiveci este iubitoare de lumina dar trebuie ferita..
80 lei
Guzmania
Aceasta planta in ghiveci este cadoul potrivit pentru parinti si prieteni. Guzmania este o floare ex..
95 lei
Florarie online specializata in buchete de flori. Comanda online flori in ghiveci, aranjamente florale sau coroane funerare la preturi mici cu livrare Gratuita in Bucuresti. Garantam pentru calitatea serviciilor oferite si pentru livrarea in timp util a tuturor florilor comandate in acest magazin online.

Copyright © 2017 Buchetedeflori.ro