Buchete de flori in culori pastelate

Cos de cumparaturi

0 produs(e) - 0 lei
Buchete de flori in culori pastelate

Iarna se apropie cu paşi repezi, ziua este mai scurtă, iar temperaturile încep, uşor, să scadă. Încă puţin şi zăpada va învălui întreaga natură, iar florile de toamnă vor începe să se ofilească, lăsând loc celor ce vor înflori la  începutul primăverii.

Pentru a avea o dispoziţie bună, o stare pozitivă şi optimistă, trebuie să încercăm să ne înfrumuseţăm fiecare zi prin diverse activităţi, dar să contribuim şi la bucuria celor din jur, la fericirea şi energia care să îi cuprindă chiar şi în cele mai friguroase zile de iarnă.

Pe lângă ceaiul sau ciocolata caldă pe care să le savurăm citind o carte aleasă cu atenţie, există multe alte lucruri care să ne înveselească zilele reci ce vor veni. De exemplu, florile. Ele sunt potrivite în orice anotimp şi pentru orice încăpere, aduc vitalitate, lumină şi căldură în suflete, fapt care ne va face să radiem ca în zilele călduroase ale verii.

Astfel, putem înfrumuseţa zilele, casele, atât pe ale noastre cât şi pe ale celor dragi, prin buchete de flori. Fiind iarnă, iar totul în jur fiind îmbrăcat în alb, îngheţat, cele mai contrastante culori pe care să le alegem când vine vorba de buchetele de flori sunt cele pastelate, precum roz pal, violet, galben pal sau chiar alb.

Culorile pastel induc, pe lângă eleganţă şi rafinament, linişte, prospeţime şi puritate, toate însoţite de un parfum  discret care să îţi încânte simţurile ori de câte ori le admiri sau te afli în preajma lor.

Aşadar, pe timp de iarnă, un buchet de flori format din crini imperiali în culorile roz şi alb vor aduce o notă de prospeţime casei tale şi îţi vor transmite o stare de bună dispoziţie, de linişte şi optimism.

De asemenea, freziile de culoare mov pastelat sunt perfecte pentru a înveseli o zi mohorâtă de iarnă. Un buchet de flori care să conţină frezii va umple încăperea de culoare şi va trezi sentimente de nostalgie, dar va aduce şi o notă de eleganţă casei tale, oferindu-ţi motive de a zâmbi tot mai des.

Un buchet de flori alcătuit din gerbera de culori diferite, precum roz pal, oranj pastel, alb, galben pal, alături de câteva fire de gerbera roşie care să ofere un contrast deosebit, este o explozie de energie şi conferă vitalitate prin cromatică, aducând, totodată, sentimentul de căldură şi de blândeţe, care să ne determine să fim mai buni, mai calmi, mai iubitori.

Pentru că iubim zăpada, deşi nu ne încântă foarte tare frigul, putem aduce o notă de eleganţă şi printr-un buchet de flori format din trandafiri “albi ca zăpada”. Delicateţea lor şi faptul că se număra printre florile cele mai rezistente, ne vor încânta zilnic şi ne vor oferi prilejul de a ne bucura de trăirile melancolice şi pure pe care le emană.

Aşadar, în orice anotimp ne-am afla, florile au un rol foarte bine definit. Ele ne pot insufla răcoare în zilele toride de vară, dar ne pot aduce şi căldura în suflet în cele mai reci zile ale iernii. Un buchet de flori în culori pastelate este oricând o încântare, un motiv de bucurie şi exprimă sentimente pe care, de cele mai multe ori, cuvintele nu le pot exprima! Atât florile, cât şi culorile au un limbaj propriu, care ne va fi mereu de folos în relaţionarea cu ceilalţi, dar şi în formarea propriei personalităţi!

 

Buchete de flori din articol

Buchet "magia culorilor" din crini
O combinatie linistitoare de culori alb-roz din crini si un parfum absolut inconfundabil, ambele int..
200 lei
Buchet alb ca zapada din trandafiri
Comanda online acest buchet realizat exclusiv din 39 trandafiri albi si trimite-l unei doamne sau do..
390 lei 350 lei
Florarie online specializata in buchete de flori. Comanda online flori in ghiveci, aranjamente florale sau coroane funerare la preturi mici cu livrare Gratuita in Bucuresti. Garantam pentru calitatea serviciilor oferite si pentru livrarea in timp util a tuturor florilor comandate in acest magazin online.

Copyright © 2019 Buchetedeflori.ro