Buchete pentru diverse ocazii

Cos de cumparaturi

0 produs(e) - 0 lei
Buchete pentru diverse ocazii

Toţi vrem ca atunci când oferim un buchet de flori să impresionăm, să înveselim şi  să transmitem sentimente diverse, de la apreciere sau respect până la dragoste profundă.

Cu siguranţă v-aţi confruntat de multe ori cu starea de incertitudine atunci când a venit vorba de alegerea celui mai potrivit buchet de flori pentru o anumită ocazie.

Am decis să vă ajutăm oferindu-vă câteva sfaturi şi idei inedite pentru a nu da greş în nicio situaţie.

Astfel, vă vom vorbi despre buchetele de flori potrivite pentru a fi oferite la nunţi, la zile de naştere, zile onomastice, buchete de flori pe care le puteţi oferi persoanei iubite, proaspetelor mămici, dar şi buchete ce pot fi oferite persoanelor bolnave sau chiar la înmormântări.

Buchetele de flori pe care alegeţi să le oferiţi atunci când mergeţi la o nuntă trebuie să conţină flori în culori pale, discrete. Aşadar, oferiţi buchete de flori alcătuite din frezii, trandafiri, crini, gerbera sau chiar orhidee. Buchetul de flori este oferit cu scopul de a felicita şi de a transmite urări sincere, iar aceste flori vă vor asigura succesul.

Atunci când doriţi să oferiţi un buchet de flori cu ocazia zilei de naştere alegeţi unul format din florile preferate ale sărbătoritului, iar în cazul în care nu îi cunoaşteţi gusturile alegeţi un buchet care să conţină mai multe tipuri de flori. Trebuie cunoscut faptul că numărul florilor din buchet trebuie să fie egal cu numărul anilor împliniţi, iar în cazul în care vârsta este un număr par, trebuie adăugat încă un fir. Un alt detaliu ce trebuie aflat este acela că garoafele sunt cele mai indicate flori pe care să le oferiţi unui bărbat.

În cazul zilelor onomastice situaţia este asemănătoare, doar că numărul firelor din buchetul de flori nu este atât de relevant, fiind recomandat să alegeţi flori în culori de sezon.

Atunci când doriţi să vă surprindeţi persoana iubită ştiţi, cu siguranţă, că cel mai indicat este un buchet de flori alcătuit din trandafiri roşii, ce exprimă dragoste şi pasiune. Dacă însă gusturile sale sunt diferite, alegeţi să îi oferiţi buchete de flori formate din crizanteme, frezii sau lalele, în nuanţe de alb, roşu sau chiar roz.

Dacă în familia dumneavoastră sau a prietenilor are loc un eveniment important precum naşterea unui copil, cea mai potrivită alegere o reprezintă un buchet de flori de dimensiuni medii, format din flori în nuanţe pale sau colorate, dar nu unele albe. Atunci când este vorba despre naşterea unei fetiţe alegeţi flori precum trandafirii roz, iar în cazul unui băieţel alegeţi buchete de flori din irişi, crini sau garoafe violet.

Atunci când doriţi să înveseliţi o persoană bolnavă este foarte indicat să alegeţi un buchet de flori cu parfum discret, precum trandafiri sau gerbera.

Deşi este trist să ne gândim la acest lucru, trebuie să acceptăm faptul că apar evenimente triste în vieţile noastre la care suntem nevoiţi să participăm. Astfel, în cazul inmomantarilor, buchetele trebuie să conţină un număr par de flori, iar cele mai utilizate în asemenea situaţii sunt calele şi garoafele.

Adaptaţi întotdeauna un buchet de flori în funcţie de evenimentul la care veţi participa şi alegeţi cele mai potrivite tipuri de flori, în funcţie de ocazie. Veţi reuşi, astfel, să impresionaţi şi să vă exprimaţi trăirile, fie că ele exprimă dragoste sau respect, fie că exprimă regretul. Viaţa este imprevizibilă şi trebuie să ne adaptăm fiecărui eveniment care survine, fie el fericit sau mai puţin fericit.

Puteţi, totodată, să alegeţi ca buchetul de flori să fie însoţit de un tort delicios, o sticlă de şampanie, o cutie de trufe sau chiar un urs de pluş! Acestea vor fi alese tot în funcţie de însemnătatea evenimentului la care veţi lua parte.

 

Buchete de flori din articol

Buchet armonios
Primavara a sosit! Irisii o vor confirma in acest buchet in care asa de armonios se completeaza cu t..
150 lei
Buchet "parfum seducator" din frezii
Arome sofisticate, povesti de nedescris, primaveri de neuitat intr-un buchet exclusiv din frezii. De..
230 lei
Buchet La multi ani din trandafiri rosii
Fii cea mai importanta persoana din viata ei si ureaza-i "La multi ani!". Fie ca e vorba de mama sau..
180 lei
Florarie online specializata in buchete de flori. Comanda online flori in ghiveci, aranjamente florale sau coroane funerare la preturi mici cu livrare Gratuita in Bucuresti. Garantam pentru calitatea serviciilor oferite si pentru livrarea in timp util a tuturor florilor comandate in acest magazin online.

Copyright © 2019 Buchetedeflori.ro