Buchete de flori pentru zodii

Cos de cumparaturi

0 produs(e) - 0 lei
Buchete de flori pentru zodii

După cum ştim, majoritatea oamenilor cred în zodiac, acesta influenţându-le mai mult sau mai puţin modul de a acţiona, atitudinile şi reacţiile faţă de ceilalţi şi faţă de situaţiile la care sunt expuşi.

Cu siguranţă vă interesează să aflaţi faptul că fiecare semn zodiacal are un tip de flori preferat, care îl caracterizează şi ale căror trăsături se îmbină perfect cu trăsăturile de personalitate ale fiecăruia.

Aşadar, să aflăm ce buchete de flori sunt potrivite fiecărei zodii, ce buchete de flori vor reuşi să ne mulţumească şi să ne impresioneze în funcţie de semnul sub care ne-am născut.

Astfel, vom afla ce tip de temperament este caracteristic fiecărei zodii şi vom reuşi să adaptăm buchetele de flori în funcţie de trăirile fiecăruia, de dorinţele şi gusturile sale, de sensibilitatea sau chiar spontaneitatea fiecăruia dintre noi.

Berbec: 21 martie-20 aprilie

Om cerebral, “cu picioarele pe pământ”, berbecul, semn de foc, este foarte încrezător şi plin de forţă. Dinamici şi cu o energie contagioasă, cei născuţi sub acest semn zodiacal sunt, de obicei, primii ce preiau iniţiativa.

Puteţi marca entuziasmul şi vitalitatea unui berbec prin culori ce reprezintă pasiunea (romantică sau de alt gen)- nu este nimic mai deosebit decât un buchet de flori format din lalele roşii. Strălucitoare şi pline de energie, ele vor îndemna prin dragostea pe care o transmit la gesturi îndrăzneţe, iar aprecierea primită va fi pe măsura acestui gest neaşteptat.

Taur: 21 aprilie-21 mai

Chiar dacă cei născuţi sub acest semn zodiacal sunt cunoscuţi drept persoane încăpăţânate şi feroce, fiind asemnănaţi cu taurii, este incontestabil faptul că au o latură sufletistă, romantică şi senzuală. Aceasta zodie este una de pământ, iar taurii au o atracţie aparte pentru frumos, dar şi pentru satisfacţia oferită de confort.

În ceea ce priveşte aprecierea taurilor pentru frumuseţea şi rafinamentul naturii , acestea le atrag şi le îmbie simţurile. Un buchet de flori care îi poate caracteriza pe tauri este cel alcătuit din crini imperiali. Simbolismul lor bogat va atrage interesul taurilor pentru istorie, iar forma unică şi parfumul lor proaspăt vor scoate la lumina latura lor romantică.

Gemeni: 22 mai-21 iunie

Uşor adaptabili şi versatili, cu o imaginaţie vie şi bogată, gemenii sunt unele dintre cele mai creative semne zodiacale. Ei sunt asociaţi cu semnele de aer, sunt persoane sociabile şi jucăuşe, sunt inteligenţi şi îşi distrează prietenii fiind totodată adevăraţi confidenţi.

Surprinde-i pe cei născuţi în zodia Gemeni cu un buchet de flori format din trandafiri- flori care simbolizează esenţa semnului lor zodiacal: dragostea şi compania. Cu menirea de a transmite o gamă largă de mesaje şi sentimente, în funcţie de culoarea lor, buchetele de flori formate din trandafiri sunt perfecte pentru a caracteriza acest semn zodiacal şi calităţile sale, de la rafinament liniştit la o explozie de frumuseţe şi energie.

Rac: 22 iunie-22 iulie

Fiind de cele mai multe ori considerat cel mai emoţional dintre semnele zodiacale, nu este deloc surprinzător să întâlnim o mulţime de romantici incurabili printre nativii semnului Rac. Unii spun că personalitatea racului poate fi redusă la un singur cuvânt: sensibilitate. Şi, odată cu sensibilitatea, sunt caracterizaţi de răbdare, sociabilitate şi bună dispoziţie.

Pentru a le dovedi acestor suflete generoase  cât de mult le apreciaţi compasiunea şi modul de a gândi, oferiţi-le buchete de flori care să conţină irişi. Racul este zodie de apă, iar irisul semnifică un ataşament profund, sentimente de lejeritate şi uşurare. Astfel, un buchet de flori format din irişi va trezi sensibilitatea şi romantismul celor născuţi sub acest semn zodiacal.

Leu: 23 iulie-22 august

Cel mai dominant, spontan, creativ şi extrovertit dintre toate semnele zodiacale, leul este şi inimos, generos şi iubitor. Puternici, onorabil, cu încredere în sine şi demni, cei născuţi sub acest semn zodiacal gândesc şi acţionează în funcţie de instinct, dorindu-şi să se afle în centrul atenţiei.

Pentru lei alegeţi un buchet de flori care să se potrivească cu personalitatea generoasă a acestui semn de foc, precum floarea-soarelui aşezată meticulous într-un buchet de flori. Cu dimensiune mare, floare deschisă şi simbolizând fericire şi căldură, floarea-soarelui va reflecta atât puterea şi atenţia leilor, cât şi firile lor iubitoare şi deloc pretenţioase.

Fecioară: 23 august-23 septembrie

Cu o înclinaţie spre detalii, fecioarele sunt adesea recunoscute pentru personalitatea lor meticuloasă. În timp ce persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt de obicei timide şi modeste, sub această parte exterioară, rezervată, se află o parte spirituală şi înţeleaptă, precum şi cu o profundă înţelegere faţă de semenii lor.

Puteţi surprinde acest semn de pământ intelectual şi serios cu un buchet de flori care să îi pună în evidenţă partea sensibilă, buchet format din crizanteme sau margarete cu textură luxuriantă şi cu o istorie foarte bogată, care va stimula imaginaţia unei fecioare şi va evidenţia partea sa sensibilă şi pe cea amuzantă.

Balanţă: 24 septembrie-23 octombrie

Considerat de mulţi ca fiind  cel mai dorit semn zodiacal pentru că reprezintă perioada de apogeu a anului, când este culeasă recolta după munca depusă pe timpul primăverii, balanţa reprezintă echilibrul perfect şi armonia. Romantici şi fermecători, cei născuţi sub acest semn zodiacal sunt oameni blânzi şi buni.

Cu tulpini puternice şi flori în formă de stea, hortensia reprezintă echilibrul – o alegere perfectă pentru Balanţe. Simbolizând sinceritate profundă şi recunoştinţă, un buchet de flori format din hortensii va atrage atenţia şi va pune în evidenţă blândeţea acestor zodii.

Scorpion: 24 octombrie-22 noiembrie

Cunoscut ca fiind cel mai intens semn zodiacal, scorpionul este foarte puternic şi pasionat. Tenacitatea şi voinţa sa sunt imense, iar convingerile lui sunt puternice, fiind totodată foarte sensibil şi uşor de impresionat.  Sunt persoane intuitive şi  perspicace, iubind onestitatea.

Bujorii roşii sunt florile ce li se potrivesc scorpionilor. Cu aspectul lui îndrăzneţ şi simbolul de prosperitate şi noroc, un buchet de flori format din bujori roşii transmite atât romantism cât şi putere, ambele fiind caracteristice acestui semn zodiacal.

Săgetător: 23 noiembrie-21 decembrie

Săgetătorii reprezintă o combinaţie de intelect puternic  îmbinat cu forţă fizică şi energie. Spirite independente puternice şi  pline de energie, săgetătorii  sunt optimişti şi ambiţioşi, iubind să exploreze şi să călătorească.

Captaţi personalitatea puternică a săgetătorului printr-un buchet de flori alcătuit din garoafe, floare asociată cu o multitudine de simboluri: de la dragoste la fascinaţie, de la distincţie la noroc (atunci când sunt oferite în nuanţe de alb), garoafele reflectă pasiunea pentru natură, setea de aventură a acestui semn de foc. De asemenea, fiind cunoscute ca flori rezistente, ele pot fi asociate şi cu forţa şi rezistenţa săgetătorului.

Capricorn: 22 decembrie-20 ianuarie

Responsabil, de încredere, capricornul este unul dintre cele mai stabile şi serioase semne zodiacale, deci nu este deloc surprinzător faptul că este un semn de pământ. Deşi autodisciplina face parte din personalitatea lor, la fel ca restul dintre noi, capricornii apreciază frumuseţea, de aceea va fi minunat să îi surprindem.

Fire responsabilă şi de încredere, capricornul este persoana ideală pentru a îngriji o floare în ghiveci, iar violeta este cea mai potrivită floare care transmite stabilitate şi discreţie, dar şi credinţă. Cu doar o nuanţă de senzualitate şi lux, violeta va deveni cea mai potrivită floare pentru a fi dăruită unui Capricorn.

Vărsător: 21 ianuarie-19 februarie

Nu vă lăsaţi păcăliţi de iubirea vărsătorului pentru independenţă deoarece, sub această înclinaţie pentru autonomie se află o latură romantică, înfloritoare. Un semn de aer cu o personalitate onestă, loială, spirituală şi intuitivă, vărsătorii sunt foarte loiali oamenilor pe care îi iubesc. Datorită faptului că văd partea frumoasă a situaţiei, sunt foarte iubiţi de cei din jurul lor.

Cu frumuseţea lor discretă şi forma deosebită, orhideele se potrivesc perfect caracterului spiritual şi intuitiv al vărsătorului. Simbolizând dragostea, frumuseţea şi puterea, un buchet de flori format din orhidee va rezona cu loialitatea acestui semn zodiacal. Alegeţi orhidee roz care să reflecte afecţiunea pură, care îi vor alimenta latura romantică.

Peşti: 20 februarie-20 martie

Cunoscuţi pentru blândeţea şi răbdarea lor, cei născuţi sub semnul zodiacal al peştilor excelează în a-i înţelege pe ceilalţi mai mult decât orice alt semn zodiacal. Semn de apă, cu spirit generos şi inimă deschisă, comod şi afectuos, acesta este adesea condus de instinct şi nu de raţionalitate.

Trimite peştilor buchete de flori care transmit admiraţie şi apreciere, ţinând cont de faptul că se vor simţi incomod dacă vor primi daruri prea îndrăzneţe sau luxuriante. Astfel, un buchet de flori de dimensiuni medii format din crini albi va aduce bucurie oricărei persoane născute sub acest semn zodiacal.

 Iată încă un criteriu pe care să îl luăm în calcul atunci când vrem să oferim flori-zodia! Se pare că florile au o capacitate incredibilă de a reprezenta personalitatea fiecăruia dintre noi!

 

Buchete de flori din articol

Buchet thailandez din orhidee dendrobium
Buchet tailandez cu atentie ambalat de floristii nostri, realizat exclusiv din 9 fire de orhidee den..
150 lei
Buchet inocent din trandafiri si crini
Un buchet incantator, parfumat, facut din cei mai finuti crini si cei mai delicati trandafiri. Impre..
110 lei
Florarie online specializata in buchete de flori. Comanda online flori in ghiveci, aranjamente florale sau coroane funerare la preturi mici cu livrare Gratuita in Bucuresti. Garantam pentru calitatea serviciilor oferite si pentru livrarea in timp util a tuturor florilor comandate in acest magazin online.

Copyright © 2024 Buchetedeflori.ro