Florarie online

Cos de cumparaturi

0 produs(e) - 0 lei

Din acesata florarie online puteti comanda Non-Stop buchete de flori, cosuri sau flori in ghiveci precum si diferite aranjamente florale, executate cu maiestrie de floristii nostri in atelier propriu.
Executam o gama variata de buchete si cosuri de lux din flori naturale si proaspete atent selectionate ca trandafiri, orhidee, crini si anthurium dar si buchete din flori mai ieftine din crizanteme sau garoafe pentru orice buzunar. Orice buchet sau cos cu flori achizionat din aceasta florarie online beneficiaza de livrare Gratuita in toate sectoarele din Bucuresti dar putem transporta produsele comandate si in unele localitati din judetul Ilfov contra unei taxe de 20 lei.

 

Achizionand din floraria online Buchete de Flori.ro va asigurati ca:

obtineti un pret corect pentru orice buchet sau cos cu flori comandat online
 
l
ivrarea in Bucuresti este Gratuita de  L-V fara nici un cost suplimentar ascuns
aranjamentele sunt realizate doar din
flori proaspete si de calitate
 plata se face in maxim in 2 minute din fata calculatorului iar banii transferati vor intra direct in contul acestei florarii online deoarece plata este securizata de o  banca romaneasca cu renume
 aranjamentele sunt realizate in atelierul nostru de
floristi cu experienta si pasiune

Florarie online specializata in buchete de flori. Comanda online flori in ghiveci, aranjamente florale sau coroane funerare la preturi mici cu livrare Gratuita in Bucuresti. Garantam pentru calitatea serviciilor oferite si pentru livrarea in timp util a tuturor florilor comandate in acest magazin online.

Copyright © 2024 Buchetedeflori.ro