Termeni si conditii

Cos de cumparaturi

0 produs(e) - 0 lei

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului (www.buchetedeflori.ro). Vizitarea sau utilizarea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Prin urmare, citind acesti Termeni si Conditii sunteti de acord cu ei.

Magazinul online este proiectat, intretinut si administrat de firma S.C. Rina Prod SRL care isi rezerva dreptul de a modifica, shimba  sau a retrage partial sau in intregime Termenii si Conditiile, precum si preturile produselor afisate, fara a anunta in prealabil.

1. Date de identificare

S.C RINA PROD SRL, sediu in Bucuresti, Sector 2, Strada Precupetii Vechi nr.27, CUI RO358359, J40/7839/1992, Cont IBAN RO82 INGB 9999 0397 6532 deschis la ING Calea Mosilor

Program de lucru: L - V orele 09:00 - 21:00

Comenzi Non Stop pe site sau telefonic.

Telefon: 0729.666.629

Email: contact[la]buchetedeflori.ro

2. Despre produse

Toate pozele produselor afisate in acest magazin online au caracter informativ, buchetele de flori precum si cosurile cu flori pot diferi cateodata usor sesizabil ca forma sau tenta de culoare, insa ele sunt realizate conform specificatiilor din descrierea tehnica. De asemenea vazele si cosurile in care sunt livrate florile pot diferi fata de cele din imagine, in functie de stocul existent. Va informam ca prin specificatia numarului de flori cuprinse intr-un buchet sau cos se face referire la totalul cupelor ce sunt cuprinse pe o tija (tulpina) si nu la numarul de fire. Produsele sunt realizate doar din flori proaspete si sunt ambalate in hartie kraft, tul sau celofan.

Unele imagini prezinta buchete de flori in vaza. Vaza este un produs ce se poate achiziona separat, aceasta nefiind livrata in mod Gratuit.

3. Despre comenzi si anularea lor

Comenzile se pot efectua atat telefonic sau online pe site. Pentru a plasa o comanda pe site tot ce trebuie sa faceti este sa selectati buchetul sau cosul cu flori dorit, ziua si intervalul orar pentru livrare, urmatorul pas fiind rubrica in care trebuie sa completati formularul cu datele persoanei care face plata precum si datele persoanei care primeste florile.

Orice comanda care a fost achitata si confirmata ca fiind platita se considera comanda ferma si nu mai poate fi anulata.

4. Despre livrare

Programul nostru de livrari este de L - V intre orele 09:00 - 21:00.

Livrarile nu vor fi onorate in aceeasi zi in care a fost plasata comanda, deoarece vrem sa evitam situatiile neplacute in care nu exista un anumit produs in stoc.

Livrarile vor fi efectuate conform intervalului orar stabilit de client in momentul plasarii comenzi. Pentru modificarea acestui interval de livrare clientul are obligatia de a ne contacta telefonic.

Va informam ca nu vom fi trasi la raspundere in situatiile in care persoana care primeste florile nu poate fi contactata (nu raspunde sau numarul este gresit) sau nu poate fi gasita.

5. Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

6. Politica de retur

Produsele comercizalizate de noi sunt considerate perisabile si nu se pot returna, conform ordonantei de guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea 51/2003

7. Legea aplicabila

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

8. Politica de confidentialitate

Firma noastra respecta o politica stricta cu privire la protejarea datelor personale. Ne angajam sa nu transmitem nimanui informatiile transmise de utilizatori prin intermediul acestui magazin online. De asemenea livrarile pot fi efectuate anonim la cererea clientului, daca exista o astfel de situatie va rugam sa mentionati acest aspect in casuta "comentarii" din rubrica "datele persoanei care primeste florile"

Florarie online specializata in buchete de flori. Comanda online flori in ghiveci, aranjamente florale sau coroane funerare la preturi mici cu livrare Gratuita in Bucuresti. Garantam pentru calitatea serviciilor oferite si pentru livrarea in timp util a tuturor florilor comandate in acest magazin online.

Copyright © 2024 Buchetedeflori.ro